Contact? Bel:    06 4307 7071

Ervaar je als 
stiefvader problemen?

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

 •  
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

“Wat ik erg fijn vond van mijn coach is dat ze mij me verhaal liet doen en ze heel veel rust uitstraalde. Ik voelde me op me gemak waardoor de gesprekken voor mij op een prettige manier verliepen. ”

stiefvader P. uit Z

Wat u gaat bereiken met de inzet van 3 Way Coaching

 • Op de eerste plek binnen een nieuw gezin staan altijd de kinderen. Toch ontstaan er vaak veel misverstanden tussen kinderen en de stiefouder.

  Stiefouderschap

  Op de eerste plek binnen een nieuw gezin staan altijd de kinderen. Toch ontstaan er vaak veel misverstanden tussen kinderen en de stiefouder.

 • Wrijvingen binnen jouw gezin kunnen je relatie onder druk zetten. 3 Way Coaching kan ondersteunen met de juiste ondersteuning die je nodig hebt.

  Relatie van de partners

  Wrijvingen binnen jouw gezin kunnen je relatie onder druk zetten. 3 Way Coaching kan ondersteunen met de juiste ondersteuning die je nodig hebt.

 • Om ervoor te zorgen dat je samen met je partner een duidelijke opvoedingsstructuur volgt ondersteunt 3 Way Coaching je met een stiefplan.

  Opvoeden

  Om ervoor te zorgen dat je samen met je partner een duidelijke opvoedingsstructuur volgt ondersteunt 3 Way Coaching je met een stiefplan.

 • Om als nieuw gezin een nieuwe band op te bouwen is het nodig om veel tijd te investeren. 3 Way Coaching ondersteunt je graag met het vermeiden van valkuilen.

  Gezinsontwikkeling

  Om als nieuw gezin een nieuwe band op te bouwen is het nodig om veel tijd te investeren. 3 Way Coaching ondersteunt je graag met het vermeiden van valkuilen.

Wist u dat?

Kinderen van wie de ouders bij elkaar zijn, hebben gemiddeld de beste schoolprestaties. Van gezinnen die niet intact zijn, presteren de kinderen uit co-oudergezinnen op school het best.

Stiefvader problemen:
Het proces

Een nieuw gezin opbouwen is voor alle partijen een ingewikkeld proces. Vaak is het als stiefvader lastig om een plek te vinden binnen de opvoeding. Het is dan slim om samen met je partner een plan te maken met betrekking tot de opvoeding. Ook stellen die dezelfde waarden delen lopen vaak tegen wrijvingen aan. 3 Way Coaching levert ondersteuning bij het samenstellen van een opvoedingsplan (stiefplan) en stiefvader problemen. Samen zetten we ons dan in om valkuilen te ontwijken en bestaande problemen te verhelpen. Dit proces is vaak de basis van het bouwen van een band.

meer info

Als stiefvader problemen met
het creëren van een band

In een nieuw gezin is het altijd een uitdaging om een band op te bouwen. Een band met een stiefkind vergt geduld en is gaat vaak gepaard met de nodige ups and downs. Tegelijkertijd is de band met de moeder onvoorwaardelijk. Het bouwen van een band is voor een stiefvader vaak lang proces. Veel stiefvader problemen ontstaan door het verkeerd opbouwen van een band. Wij kunnen je ondersteunen en coachen in het opbouwen van een band. Door middel van workshops gaan we kijken hoe we gezinsbanden op een nieuwe manier kunnen versterken.

meer info

De relatie met jouw partner
en stiefvader problemen

Stiefouders hebben binnen het gezin geen eenvoudige rol. Als je als stiefvader problemen ervaart binnen het gezin dan heeft dit vaak ook invloed op de relatie met je partner. Dit kan in sommige gevallen zelfs leidden tot een breuk tussen de partners. Het is belangrijk om hier op te letten. 3 Way Coaching heeft jarenlange ervaring en kan jullie ondersteunen met het beantwoorden van vragen die nu spelen. Hierdoor kun je de relatie met jouw partner gezond houden en samen alle uitdagingen binnen het gezin aangaan. Samen bouwen we aan de toekomst!

meer info

Gratis E-book

Gratis E-book

Gratis E-book met praktische tips en tools voor nieuwe gezinnen! Neem contact op en vraag direct online aan!