Contact? Bel:    06 4307 7071

Ervaar je als
stiefmoeder problemen?

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

 •  
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

“Ik ben heel dankbaar voor het duidelijk krijgen van wat er allemaal lag. Alles is boven tafel gekomen en daardoor een hoop misverstanden en onduidelijkheden opgelost. Je bent een Kei! ”

Moeder en stiefmoeder B. uit G.

Wat je gaat bereiken met de inzet van 3 Way Coaching

 • De kinderen zijn in elk nieuwe gezin altijd het belangrijkste. Vaak ontstaat er ondanks dat partners het beste willen voor hun (stief)kind(eren) irritaties en misverstanden.

  Stiefouderschap

  De kinderen zijn in elk nieuwe gezin altijd het belangrijkste. Vaak ontstaat er ondanks dat partners het beste willen voor hun (stief)kind(eren) irritaties en misverstanden.

 • Wrijvingen binnen jouw gezin kunnen je relatie onder druk zetten. 3 Way Coaching kan ondersteunen met de juiste ondersteuning die je nodig hebt.

  Relatie van de partners

  Wrijvingen binnen jouw gezin kunnen je relatie onder druk zetten. 3 Way Coaching kan ondersteunen met de juiste ondersteuning die je nodig hebt.

 • Zelfs als jij en je partner dezelfde waarden delen met betrekking tot de opvoeding kan het combineren van twee bestaande opvoedstijlen verwarrend zijn.

  Opvoeden

  Zelfs als jij en je partner dezelfde waarden delen met betrekking tot de opvoeding kan het combineren van twee bestaande opvoedstijlen verwarrend zijn.

 • Het opbouwen van een hechte band is vaak een lastig en langdurig proces. Wij kunnen je ondersteunen met problemen die je als stiefmoeder ervaart.

  Gezinsontwikkeling

  Het opbouwen van een hechte band is vaak een lastig en langdurig proces. Wij kunnen je ondersteunen met problemen die je als stiefmoeder ervaart.

Wist je dat?

Kinderen van wie de ouders bij elkaar zijn, hebben gemiddeld de beste schoolprestaties. Van gezinnen die niet intact zijn, presteren de kinderen uit co-oudergezinnen op school het best.

Het oplossen van
stiefmoeder problemen

Een nieuw gezin opbouwen is altijd voor alle partijen een ingewikkeld proces. In veel gevallen ervaart een stiefmoeder problemen met het ontwikkelen van een nieuwe opvoedingsstijl en het eigen maken van haar rol binnen het gezin. Het is in dit geval belangrijk om samen met je partner een duidelijk plan te maken over uw opvoeding. Zelfs als je uit ongeveer eenzelfde soort situatie hiervoor bent gekomen is de kan groot dat er irritaties ontstaan over de opvoeding. 3 Way Coaching ondersteunt je graag bij het samenstellen van een nieuwe opvoedingsmethode. Samen gaan we ons inzetten om valkuilen te ontwijken en bestaande problemen te verhelpen.

meer info

Als stiefmoeder problemen met het opbouwen van een band

In een nieuwe situatie is het altijd lastig om een band op te bouwen. Over het algemeen geldt dat dit een langdurig proces is waarbij geduld een belangrijke rol speelt. Het is belangrijk om hierbij te beseffen dat een band niet onvoorwaardelijk is tussen stiefouder en stiefkind. Heb je als stiefmoeder problemen met het opbouwen van een band met jouw stiefkinderen? 3 Way Coaching ondersteunt je door middel van workshops met het opbouwen van een onvoorwaardelijke band met jouw stiefkinderen. Samen gaan we kijken hoe we gezinsbanden op een natuurlijke manier kunnen versterken.


meer info

Stiefmoeder problemen:
De relatie met jouw partner

In veel gevallen is het voor een stiefmoeder binnen een nieuw gezin lastig om een band op te bouwen met de kinderen van je partner. Hierbij is het belangrijk om te beseffen dat de band met jouw stiefkinderen voor hen misschien niet onvoorwaardelijk is en het is vaak wennen aan een aparte rol binnen het gezin. Het opbouwen van een band kost veel tijd. Heb je als stiefmoeder moeite met deze band? 3 Way Coaching kan met stiefmoeder coaching ondersteunen bij het bouwen van relaties.meer info

Gratis E-book

Gratis E-book

Gratis E-book met praktische tips en tools voor nieuwe gezinnen! Neem contact op en vraag direct online aan!