Contact? Bel:    06 4307 7071

Meer weten over
stiefmoeder coaching?

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

 •  
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

“Angelique heeft ons laten zien waar de haken en ogen zitten en ons ook gewezen op de belangrijke punten van goede communicatie. Ik zou iedereen adviseren om gebruik te maken van het stiefplan het voorkomt veel onduidelijkheid en spanning.”

Moeder en stiefmoeder I. uit G

Wat je gaat bereiken met de inzet van 3 Way Coaching

 • Een stiefmoeder heeft een lastige rol binnen een gezin. Vaak ontstaan er ondanks veel goede bedoelingen toch onderlinge wrijvingen.

  Stiefmoederschap

  Een stiefmoeder heeft een lastige rol binnen een gezin. Vaak ontstaan er ondanks veel goede bedoelingen toch onderlinge wrijvingen.

 • Irritaties binnen het gezin kunnen je relatie belasten. Stiefmoeder coaching van 3 Way Coaching ondersteunt je in het gezond houden van alle stiefrelaties.

  Relatie van de partners

  Irritaties binnen het gezin kunnen je relatie belasten. Stiefmoeder coaching van 3 Way Coaching ondersteunt je in het gezond houden van alle stiefrelaties.

 • Een gezamenlijke nieuwe opvoeding opstarten kan een lastig en verwarrend proces zijn. 3 Way Coaching ondersteunt je bij het maken van een nieuw opvoedplan.

  Opvoeden

  Een gezamenlijke nieuwe opvoeding opstarten kan een lastig en verwarrend proces zijn. 3 Way Coaching ondersteunt je bij het maken van een nieuw opvoedplan.

 • Een band opbouwen als stiefmoeder met je stiefkind(eren) kan erg lastig zijn. Stiefmoeder coaching kan je ondersteunen om te gaan met obstakels en uitdagingen die je als stiefmoeder ervaart.

  Gezinsontwikkeling

  Een band opbouwen als stiefmoeder met je stiefkind(eren) kan erg lastig zijn. Stiefmoeder coaching kan je ondersteunen om te gaan met obstakels en uitdagingen die je als stiefmoeder ervaart.

Wist je dat?

Kinderen van wie de ouders bij elkaar zijn, hebben gemiddeld de beste schoolprestaties. Van gezinnen die niet intact zijn, presteren de kinderen uit co-oudergezinnen op school het best.

Problemen oplossen
met stiefmoeder coaching

Een nieuw gezin opstarten duurt vaak een lange tijd. Vaak heb je als stiefmoeder moeite met het ontwikkelen van een nieuwe opvoeding die bij de nieuwe situatie en jouw rol/taak past. Hierbij is het belangrijk om goed te blijven communiceren met jouw partner en een plan te maken voor de opvoeding. Zelfs als jij en je partner grotendeels dezelfde waarden en normen delen kan het zijn dat jullie qua opvoeding niet op dezelfde lijn zitten. 3 Way Coaching kan je ondersteunen, samen gaan wij ons dan inzetten voor een opvoedingsplan (het stiefplan). Hierin tackelen we veel gemaakte fouten en lossen we bestaande problemen op.

meer info

Stiefmoeder coaching ondersteunt je bij het ontwikkelen van een band

In een nieuwe situatie is het altijd lastig om een band op te bouwen. Over het algemeen geld dat dit een langdurig proces waarbij geduld een belangrijke rol speelt. Het is belangrijk om hierbij de beseffen dat een stiefband in het begin door de kinderen als een conflict in loyaliteit wordt gezien. Heb je als stiefmoeder problemen met het opbouwen van een band met jouw stiefkinderen? 3 Way coaching kan je door middel van workshops ondersteunen met het opbouwen van een band met jouw stiefkinderen. Samen gaan we kijken hoe we gezinsbanden op een natuurlijke manier kunnen versterken.

meer info

Stiefmoederproblemen:
De relatie met jouw partner

Als stiefmoeder heb je binnen het gezin geen gemakkelijke rol. Als je als stiefmoeder problemen hebt dan komt in veel gevallen ook je relatie onder spanning te staan. In te veel gezinnen mond deze spanning uit op een breuk tussen de partners. 3 Way Coaching kan jullie ondersteunen met het vinden van antwoorden op vragen die nu spelen. Binnen een coachingtraject kunnen we je ondersteunen om je relatie met jouw partner gezond te houden en samen uitdagingen binnen het gezin te kunnen tackelen.

meer info

Gratis E-book

Gratis E-book

Gratis E-book met praktische tips en tools voor nieuwe gezinnen! Neem contact op en vraag direct online aan!