Contact? Bel:    06 4307 7071

Heb je als stiefgezin problemen
en behoefte aan ondersteuning?

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

 

 •  
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

“Ik ben heel dankbaar voor het duidelijk krijgen van wat er allemaal lag. Alles is boven tafel gekomen en daardoor een hoop misverstanden en onduidelijkheden opgelost. Je bent een Kei! ”

Moeder en stiefmoeder B. uit G.

Wat je gaat bereiken met de inzet van 3 Way Coaching

 • Het stiefouderschap is een lastige rol binnen een nieuw gezin. Vaak ontstaan er binnen een stiefgezin problemen bij gebrek aan ondersteuning.

  Stiefouderschap

  Het stiefouderschap is een lastige rol binnen een nieuw gezin. Vaak ontstaan er binnen een stiefgezin problemen bij gebrek aan ondersteuning.

 • Het starten van een nieuw gezin kan soms zwaar zijn en invloed hebben op jullie relatie. Het gezond houden van jullie relatie staat centraal in mijn coaching.

  Relatie van de partners

  Het starten van een nieuw gezin kan soms zwaar zijn en invloed hebben op jullie relatie. Het gezond houden van jullie relatie staat centraal in mijn coaching.

 • Vaak is het aan te raden om een nieuw opvoedplan op te stellen. Dit kan opstartende stiefgezinnen problemen besparen en zorgt voor een frisse start.

  Opvoeden

  Vaak is het aan te raden om een nieuw opvoedplan op te stellen. Dit kan opstartende stiefgezinnen problemen besparen en zorgt voor een frisse start.

 • Een band opbouwen als stiefgezin is ontzettend lastig. 3 Way Coaching ondersteunt stiefgezinnen met het ontwikkelen van een harmonieuze band.

  Gezinsontwikkeling

  Een band opbouwen als stiefgezin is ontzettend lastig. 3 Way Coaching ondersteunt stiefgezinnen met het ontwikkelen van een harmonieuze band.

Wist je dat?

Kinderen van wie de ouders bij elkaar zijn, hebben gemiddeld de beste schoolprestaties. Van gezinnen die niet intact zijn, presteren de kinderen uit co-oudergezinnen op school het best.

Het voorkomen van
stiefgezin problemen

Het opstarten van een nieuw samengesteld gezin is altijd een lastig proces dat tijd kost. Het komt veel voor dat een stiefgezin problemen ervaart in deze periode. Het is goed om een duidelijk plan te hebben en goed te blijven communiceren. Ik kan je in dit proces ondersteunen. Vaak vindt deze ondersteuning plaats aan de hand van een stiefplan. Dit is een plan dat je samen met je partner opstelt waarin je duidelijke afspraken maakt over de opvoeding en veel gemaakte valkuilen probeert te voorkomen. Daarnaast kan dit plan ook gebruikt worden om een oplossing te zoeken voor bestaande problemen.


meer info

Stiefgezin problemen:
Je relatie kan onder druk staan

Als nieuw gezin zijn er vele uitdagingen en vraagstukken. Stiefgezin problemen kunnen van invloed zijn op de relatie die je met je partner hebt en zelfs tot een breuk leiden. Ik kan je ondersteunen in het vermijden van veelvoorkomende spanningen en het tackelen van vraagstukken. 3 Way Coaching biedt trajecten ter ondersteuning van je relatie. Een gezonde relatie is namelijk de basis voor een succesvol nieuw gezin. Heb je vragen over de relatie met je partner met betrekking tot het stiefgezin? Neem dan contact op, dan kijken we samen of coaching voor jullie de juiste oplossing is.meer info

Verschillende opvoedstijlen kunnen
leiden tot stiefgezin problemen

Ouder en stiefouder hebben vaak een andere stijl van opvoeden. Ondanks dat zij vaak dezelfde waarden delen, kan dit toch leiden tot stiefgezin problemen. Elke ouder heeft in het verleden namelijk zijn eigen opvoedingsstijl ontwikkeld met zijn ex-partner. In een stiefgezinsituatie is het erg belangrijk om samen met de stiefouder een nieuwe opvoedingsstijl te ontwikkelen. Hierbij komen veel vragen kijken. Welke rol wil je hebben ten opzichte van je stiefkinderen en welke rol heeft je partner ten opzichte van jouw kinderen? Ik kan jullie richting geven in het ontwikkelen van een nieuwe gezamenlijke opvoedingsstijl. Zo kunnen jullie op een natuurlijke wijze bouwen aan de toekomst.

meer info

Gratis E-book

Gratis E-book

Gratis E-book met praktische tips en tools voor nieuwe gezinnen! Neem contact op en vraag direct online aan!