Contact? Bel:    06 4307 7071

Ondervind je samengestelde 

gezinsproblemen?

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

 

 •  
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

“Angelique heeft ons laten zien waar de haken en ogen zitten en ons ook gewezen op de belangrijke punten van goede communicatie. Ik zou iedereen adviseren om gebruik te maken van het stiefplan het voorkomt veel onduidelijkheid en spanning.”

Moeder en stiefmoeder I. uit G

Wat je gaat bereiken met de inzet van 3 Way Coaching

 • Miscommunicatie binnen een stiefgezin komt vaak voor. Zelfs al zet je jezelf erg hard in, kan het soms lijken alsof irritaties uit de lucht komen vallen en zich opstapelen.

  Stiefouderschap

  Miscommunicatie binnen een stiefgezin komt vaak voor. Zelfs al zet je jezelf erg hard in, kan het soms lijken alsof irritaties uit de lucht komen vallen en zich opstapelen.

 • In veel gevallen hebben samengestelde gezinnen problemen die van invloed zijn op de relatie met je partner. Probeer deze valkuil te voorkomen! De partners zijn de fundering van het stiefgezin.

  Relatie van de partners

  In veel gevallen hebben samengestelde gezinnen problemen die van invloed zijn op de relatie met je partner. Probeer deze valkuil te voorkomen! De partners zijn de fundering van het stiefgezin.

 • Vaak hebben jij en je partner een andere opvoedstijl. Dit kan leiding tot onduidelijkheden. 3 Way coaching geeft ondersteuning bij het ontwikkelen van een eigen nieuwe stijl.

  Opvoeden

  Vaak hebben jij en je partner een andere opvoedstijl. Dit kan leiding tot onduidelijkheden. 3 Way coaching geeft ondersteuning bij het ontwikkelen van een eigen nieuwe stijl.

 • 3 Way Coaching begeleidt jullie om de banden binnen het stiefgezin te versterken. Dit doet 3 Way Coaching we door coaching op maat en kijkt altijd specifiek naar jullie situatie.

  Gezinsontwikkeling

  3 Way Coaching begeleidt jullie om de banden binnen het stiefgezin te versterken. Dit doet 3 Way Coaching we door coaching op maat en kijkt altijd specifiek naar jullie situatie.

Wist je dat?

Kinderen van wie de ouders bij elkaar zijn, hebben gemiddeld de beste schoolprestaties. Van gezinnen die niet intact zijn, presteren de kinderen uit co-oudergezinnen op school het best.

Veel samengestelde gezinnen met problemen hebben baat bij een stiefplan

Het voldoen aan elkaars verwachtingen is vaak lastig voor nieuwe gezinnen. De partners hebben vaak het idee dat zij niet goed kunnen doen, terwijl de kinderen vaak klem zitten tussen de ouders en het wonen in twee huizen. Er ontstaat snel boosheid, frustratie en verdriet. 3 Way Coaching kan ondersteunen met het analyseren van jouw gezinsbanden en relaties en ondersteunt je om verstoorde verwachtingen te voorkomen. Daarnaast ondersteunt 3 Way Coaching ook bij het herstellen van de onderlinge relaties en werkt hierbij vanuit het Stiefplan dat we samen opstellen. Dit plan ondersteunt partners bij het vinden van een duurzame oplossing waarbij ieder gezinslid zich prettig voelt.

meer info

Samengestelde gezinnen problemen:
De opvoeding


In een nieuw gezin is het altijd een uitdaging om een band op te bouwen. Een band met een stiefkind vergt geduld en is gaat vaak gepaard met de nodige ups and downs. Tegelijkertijd is de band met de moeder onvoorwaardelijk. Het bouwen van een band is voor een stiefvader vaak lang proces. Veel stiefvader problemen ontstaan door het verkeerd opbouwen van een band. Wij kunnen je ondersteunen en coachen in het opbouwen van een band. Door middel van workshops gaan we kijken hoe we gezinsbanden op een nieuwe manier kunnen versterken.meer info

Familiebanden binnen samengestelde
gezinnen met problemen

Familiebanden staan binnen veel samengestelde gezinnen met problemen onder druk. Hierbij is het belangrijk om te weten dat een stiefband niet onvoorwaardelijk is. Hierdoor is een stiefband niet te vergelijken met een bloedband. Maar dit hoeft niet te betekenen dat harmonieuze band onmogelijk is. 3 Way Coaching ondersteunt in dit proces en biedt workshops aan waarbij jullie gekoppeld wordt aan een collega stiefouder en samen ervaringen uitwissellen. In deze workshops krijgen jullie aan de hand van jullie eigen situatie advies waarmee je de gezinsband op een natuurlijke manier kan versterken.meer info

Gratis E-book

Gratis E-book

Gratis E-book met praktische tips en tools voor nieuwe gezinnen! Neem contact op en vraag direct online aan!