Contact? Bel:    06 4307 7071

Hebben jullie als 
samengesteld gezin problemen?

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

 •  
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

“We waren op zoek naar en goede communicatie en één lijn binnen het gezin. Angelique heeft ons daarbij geholpen via het stiefplan en haar open communicatie en haar vragen aan ons. Het heeft ons en de kinderen veel duidelijkheid gegeven. De grenzen zijn aangegeven en dit geeft voor iedereen duidelijkheid. ”

Vader en stiefvader M. uit G.

Wat je gaat bereiken met de inzet van 3 Way Coaching

 • Miscommunicatie binnen een stiefgezin komt vaak voor. Zelfs al zet je jezelf erg hard in, kan het soms lijken alsof irritaties uit de lucht komen vallen en zich opstapelen.

  Stiefouderschap

  Miscommunicatie binnen een stiefgezin komt vaak voor. Zelfs al zet je jezelf erg hard in, kan het soms lijken alsof irritaties uit de lucht komen vallen en zich opstapelen.

 • In veel gevallen hebben samengestelde gezinnen problemen die van invloed zijn op de relatie met je partner. Probeer deze valkuil te voorkomen! De partners zijn de fundering van het stiefgezin.

  Relatie van de partners

  In veel gevallen hebben samengestelde gezinnen problemen die van invloed zijn op de relatie met je partner. Probeer deze valkuil te voorkomen! De partners zijn de fundering van het stiefgezin.

 • Vaak hebben jij en je partner een andere opvoedstijl. Dit kan leiding tot onduidelijkheden. 3 Way coaching geeft ondersteuning bij het ontwikkelen van een eigen nieuwe stijl.

  Opvoeden

  Vaak hebben jij en je partner een andere opvoedstijl. Dit kan leiding tot onduidelijkheden. 3 Way coaching geeft ondersteuning bij het ontwikkelen van een eigen nieuwe stijl.

 • 3 Way Coaching begeleidt jullie om de banden binnen het stiefgezin te versterken. Dit doet 3 Way Coaching we door coaching op maat en kijkt altijd specifiek naar jullie situatie.

  Gezinsontwikkeling

  3 Way Coaching begeleidt jullie om de banden binnen het stiefgezin te versterken. Dit doet 3 Way Coaching we door coaching op maat en kijkt altijd specifiek naar jullie situatie.

Gratis E-book

Samen met collega Mariska Matakupan-Jansen schreef ik begin 2013 het E-book 'Op vakantie met je nieuwe gezin'. Aan de hand van 10 praktische tips vind je manieren om meer ontspannen op vakantie te gaan. Wil je het e-book ontvangen? Vul dan het contactformulier in, het e-book wordt dan zo snel mogelijk naar je gemaild.  

E-BOOK AANVRAGEN

Samengesteld gezin problemen:
Het Stiefplan

Veel families hebben als samengesteld gezin problemen met het voldoen aan elkaars verwachtingen. Partners hebben hierdoor vaak het gevoel niets goed te kunnen doen en kinderen zitten klem. Er ontstaat vaak snel frustratie, boosheid en verdriet. 3 Way Coaching kan ondersteunen met het analyseren van jouw gezinsbanden en -relaties waardoor je verstoorde verwachtingen kunt voorkomen of herstellen. 3 Way Coaching ondersteunt volgens een stiefouderschapsplan (het Stiefplan). Dit persoonlijke plan ondersteunt partners in het vinden van een duurzame verandering binnen het gezin waarbij er aandacht is voor elk gezinslid.

meer info

Samengesteld gezin problemen 
zijn op te lossen!

Het opbouwen van een nieuw gezin is altijd voor alle partijen een lastig proces. In veel gevallen zie je als uitwonende ouder je kinderen slechts een weekend om de veertien dagen. Daarnaast hebben jij en jouw partner vaak een andere opvoedingsstijl. In verreweg de meeste gevallen moet er ondanks dat jullie dezelfde waarden hebben, een nieuwe stijl worden gevonden. Het is belangrijk dat om hier samen achter te staan. 3 Way Coaching ondersteunt je graag bij het samenstellen van een nieuwe opvoedingsstijl. Samen zullen we proberen om veel voorkomende valkuilen te voorkomen en bestaande problemen op te lossen.

meer info

Familiebanden binnen een 
samengesteld gezin

De meeste nieuwe gezinnen vinden het lastig om op korte termijn een band op te bouwen. Familiebanden geven binnen een samengesteld gezin problemen. Het is belangrijk om hierbij te beseffen dat een band niet onvoorwaardelijk is tussen stiefouder en stiefkind. 3 Way Coaching biedt workshops waarbij collega stiefouders gekoppeld worden. In de workshops krijg je aan de hand van je eigen situatie handvatten krijgt om de gezinsband op een natuurlijke manier te versterken of op te bouwen. .


meer info

Gratis E-book

Gratis E-book

Gratis E-book met praktische tips en tools voor nieuwe gezinnen! Neem contact op en vraag direct online aan!