Contact? Bel: 06 4307 7071 Of neem contact met mij op >
Over Angelique Cras

 

Over Angelique Cras

 

Als ik mezelf kort moet beschrijven dan ben ik een vat vol liefde, humor en creativiteit en ik kom thuis op Schiermonnikoog…

Ik ben kind van gescheiden ouders. Mijn ouders zijn allebei hertrouwd, helaas verloor ik mijn vader op jonge leeftijd. Hoe leg ik makkelijk uit uit welk gezin ik kom, want ik ben:
* als het gaat om mijn gezin van herkomst enig kind,
* in het gezinssysteem van mijn vader de oudste van twee (ik heb nog een jonger halfzusje) en
* in het gezinssysteem van mijn moeder de jongste van drie (mijn stiefvader is weduwnaar met twee oudere dochters).
Waar ik dankbaar voor ben is dat wij in ons gezin geen onderscheid maken. Ik heb vier zussen en als ik het over mijn vader heb dan heb ik het eigenlijk over mijn stiefvader. Met mijn halfzus praat ik over papa. Die term is gereserveerd voor onze biologische vader.  

Ondanks dat ik mijzelf plechtig had beloofd nooit te zullen scheiden, heb ik deze keuze wel gemaakt. Het was een periode van rouw, verdriet en verandering. Niet alleen voor mij, ook voor mijn twee dochters en mijn familie. Twee jaar later vond ik waar ik altijd naar heb gezocht. Dat hij al vader was van twee dochters was voor mij een pré en dat wij samen een ‘liefdesschildpad’ zouden krijgen stond als snel vast.

Door mijn (levens)ervaring kwam ik in 2011 op een zakelijk kruispunt te staan. Blijf ik doen wat ik nu aan het doen ben, of volg ik mijn missie in mijn leven? Het eerste was overigens een marketing- en communicatiebaan binnen een advocaten- en notarissenkantoor. Het laatste is het dus geworden. 3 Way Coaching geeft mij de ruimte en de mogelijkheid om te doen waar ik blij en warm van word. Het coachen van gescheiden ouders en/of hun nieuwe partner die harmonie, liefde en geluk willen in hun stiefgezin.

Ben jij op zoek naar iemand die je verhaal herkent, die met zorg, aandacht, liefde en plezier jou verder wil brengen op jouw pad? Dan ben je bij mij op een goede plek.


Ik ontmoet je graag en ontdek samen met jou welk geluk er op jouw weg ligt!

 

Angelique Cras