Contact? Bel: 06 4307 7071 Of neem contact met mij op >
3 Way Coaching gaat verder onder de naam StiefPlus

3 Way Coaching gaat verder onder de naam StiefPlus


De afgelopen maanden is het rond 3 Way Coaching stil geweest. Geen activiteiten, geen Facebook en sinds oktober vorig jaar geen Stiefmail. De reden hiervoor vertelde ik je toen al. Sinds eind vorig jaar ben ik samen met collega Willeke Kuster een nieuw bedrijf gestart, StiefPlus.

De afgelopen maanden betekende voor mij een periode van bezinning en afsluiting. Regelmatig hoorde ik het liedje van Nelly Furtado in mijn hoofd: ‘why do all good things come to an end?’

3 Way Coaching ben ik in 2013 als zelfstandig coach gestart om stiefgezinnen ondersteuning te bieden, zodat zij harmonie vinden in hun stiefgezin. Dat verandert niet door StiefPlus. Sterker nog, het wordt nog steviger nu we de krachten hebben gebundeld. Toch was er een gevoel van verlies, ondanks de vreugde van een nieuw begin… Herkenbaar voor een stiefgezin, toch?

Het geloof in deze nieuwe start is sterk en nu is het tijd om naar buiten te treden. De nieuwe website (www.stiefplus.nl) en Facebookpagina (www.facebook.com/stiefplus) zijn klaar, de eerste activiteiten gepland en het besluit is genomen dat wij voorlopig geen nieuwsbrief verzenden.

Mag ik je daarom van harte uitnodigen om mij te (blijven) volgen? Kijk eens op de site, dan leer je gelijk Willeke kennen. En met een like op onze Facebook-pagina, zodat je op de hoogte blijft van onze activiteiten.

Laat ik afsluiten met een liedje, als antwoord op de vraag van Nelly. Omdat er nu iets moois is ontstaan! Somewhere over the rainbow…

Ik ontmoet je graag bij StiefPlus!

Met liefdevolle stiefgroet,

Angelique Cras

PS: in mei staan de eerste thema-avonden van StiefPlus gepland, 11 mei (Nijmegen), 16 mei (Arnhem), 25 mei (Bemmel) en 30 mei (Wageningen). Meer informatie volgt spoedig op Facebook en onze site.

PS2: de website 3 Way Coaching blijft nog dit jaar in de lucht en zal t.z.t. worden doorgeleid naar www.stiefplus.nl.

PS3: sindskort ben ik ook register E-coach en dat houdt in dat ik vanaf 1 september bij StiefPlus ook online stiefgezincoaching ga aanbieden. Zodat afstand en tijd geen belemmering meer hoeft te zijn om aan stabiliteit in je stiefgezin te werken! Meer weten? Mail me dan via angelique@stiefplus.nl


Geplaatst op maandag 3 april 2017 Auteur: Angelique Cras