Contact? Bel: 06 4307 7071 Of neem contact met mij op >

Samen met collega  Mariska Matakupan-Jansen schreef ik twee E-books 'Fijne vakantie met je nieuwe gezin' en 'Prettige feestdagen met je nieuwe gezin'.

 

E-book Fijne vakantie met je nieuwe gezin

Het e-book 'Fijne vakantie met je nieuwe gezin' geeft je tien tips over hoe je meer ontspannen met je stiefgezin op vakantie kunt gaan. Daarnaast lees je meer over wat het zo ingewikkeld maakt om samen vakantie te vieren en ervaar je wat nu eigenlijk je roze wolk is en wat de harde realiteit is. Met de praktische tips en tools kan je direct aan de slag en zul je zien dat het echt mogelijk is.. meer ontspannen op vakantie!

 

E-book Prettige feestdagen met je nieuwe gezin

Stiefouders en ook ouders vinden in dit e-book achtergrondinformatie over de problematiek rondom de decemberfeestdagen. Het zijn vaak stressvolle dagen in deze gezinnen. Aan de hand van een reality check krijg je inzichten waardoor deze als stressvol worden ervaren. Aan de hand van tien praktische tips vind je manieren om meer ontspannen feestdag te beleven.

 

Beide e-books zijn praktisch van opzet en de tips zijn direct toepasbaar. Na het lezen snap je beter wat er precies gebeurt in je gezin tijdens de vakanties en feestdagen. Waarom bepaalde gevoelens opspelen en waarom het anders gaat dan je had verwacht. 

 

Wil je één of beide e-books ontvangen? Vraag het dan hieronder aan. Je ontvangt het dan dezelfde dag nog.

 

Contactformulier >